Opleiding en Passie

Al wat langer geleden heb ik o.a. de opleidingen uitvaartverzorging en stress- en relatiecounselling gevolgd en afgerond, aangevuld met een uitgebreide kennismodule klinische psychologie. Echter, mijn grootste en meest boeiende leerschool was en is
het leven zelf. Ieder moment opnieuw.

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door 'hoe mensen doen en waarom ze doen zoals ze doen'. Hier hield ik mij graag mee bezig. Ik observeerde veel en wilde onderliggende processen doorgronden en in beeld brengen. En nog steeds is dat wat ik graag doe. Later werd ik mij ervan bewust dat deze dingen al in een vroeg stadium richting gaven aan hetgeen ik in dit leven te doen
en te geven heb.

Ik volgde in 2018/2019 de opleiding voor emotie-coach bij Vera Helleman en ben aangesloten bij hetEmotie Expertise Centrum.

Marja van der Steen

Ik houd van het buitenleven, ben graag in de natuur en vind het heerlijk om creatief en scheppend bezig te zijn op allerlei manieren.

Trouw zijn aan wat er van binnenuit wil gebeuren is de leidraad die ik gekozen heb te volgen, na hierin pittig onderwezen te zijn door het leven zelf:-)


Het avontuur begint telkens opnieuw, hier en nu.
Durf je te laten verrassen en creëer stapje voor stapje een leven dat steeds beter afgestemd is op je diepere intentie en verlangen.

Jij bent de schepper van jouw leven!

Emoties zullen feilloos navigeren.