Marja

Trouw zijn aan je eigen pad, je missie leven en een leven creëren vanuit Bezieling en puur Zijn, dát is essentieel voor mij.

EmotieLogica en AdemCreatie zijn bezielde creaties vanuit mijn hart. Gedragen door Liefde, Vormgegeven vauit Vreugde, Ingeving, Intuïtie, Inspiratie en Passie.

In dit filmpje kun je luisteren naar een geïmproviseerde ademcreatie als muzikale omlijsting van een feestelijk ademcreatie-nieuwtje: de verschijning van het onderzoekstraject als boekje wat beschikbaar is vanaf januari 2021. Inmiddels staat er een serie muzikale improvisaties op het Youtube Kanaal en verschijnt er wekelijks een nieuwe creatie rondom een thema of aandachtspunt.

***


Over Marja.

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik -naast de liefde die ik heb voor muziek- gefascineerd door gedrag van mensen. Ook van dieren trouwens. Ik observeerde veel en wilde onderliggende processen doorgronden en in beeld brengen. En nog steeds ben ik daar dagelijks door geboeid en heel graag mee bezig. Onderzoekend, creërend, puzzelend op structuren en spelletjes.


Als studie- en opleidingsachtergrond heb ik, naast de opleiding die 'leven' heet, de opleidingen uitvaartverzorging, stress- en relatiecounselling gevolgd en afgerond, aangevuld met een uitgebreide kennismodule klinische psychologie. In 2018/2019 volgde ik de emotiecoach-opleiding van Vera Helleman bij het Emotie Expertise Centrum en vanaf 2020 kan ik daar tools uit de afgeronde opleiding creatieve therapie aan toevoegen! Dat is een fijne combinatie. Verder blijft de 'levensschool' voorzien in mogelijkheden om te oefenen, te creëren, te experimenteren, te ontdekken, te verfijnen en te ervaren.
Ik voel mij hier dankbaar voor.

***

Voor mij voelt het heerlijk om vroeg in de ochtend een rondje te maken over de hei of door het bos en de puurheid van de natuur te ervaren.

***


Ook ben ik in mijn element wanneer ik in 'creatie-modus' zit, viool speel, zing, schrijf, coach en 'scheppend' bezig kan zijn op allerlei manieren.

***


Yes, ik ben heel blij dat het Zelfonderzoekstraject van AdemCreatie
nu beschikbaar is! Gecreëerd vanuit Liefde en Bezieling.


Het levensspel begint telkens opnieuw, hier en nu.