Marja

Opleiding en Passie

Al wat langer geleden heb ik o.a. de opleidingen uitvaartverzorging en stress- en relatiecounselling gevolgd en afgerond, aangevuld met een uitgebreide kennismodule klinische psychologie. Echter, mijn grootste en meest boeiende leerschool was en is
het leven zelf. Ieder moment opnieuw.

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door 'hoe mensen doen en waarom ze doen zoals ze doen'. Hier hield ik mij graag mee bezig. Ik observeerde veel en wilde onderliggende processen doorgronden en in beeld brengen. En nog steeds is dat wat ik graag doe. Later werd ik mij ervan bewust dat deze dingen al in een vroeg stadium richting gaven aan hetgeen ik in dit leven te doen
en te geven heb.

Ik volgde in 2018/2019 de opleiding voor emotie-coach van Vera Helleman bij het
Emotie Expertise Centrum.

EmotieLogica is gecreëerd vanuit mijn hart. Gedragen door Liefde, Vormgegeven vauit Vreugde, Ingeving, Intuïtie, Inspiratie en Passie.

Welkom!Voor mij voelt het heerlijk om vroeg in de ochtend een rondje te maken over de hei of door het bos, de eenheid te ervaren met alles wat IS.Ook voel ik mij helemaal in mijn element wanneer ik in de creatieve modus zit, viool speel, zing, schrijf, coach en 'scheppend' bezig kan zijn op allerlei manieren.

*********************

Op dit moment ben ik heel hard bezig om een nieuw project te ontwikkelen en in vorm te zetten. Een creatie die vanuit mijn diepste wezen ingegeven wordt en die ik ervaar als enorm vervullend.
Naast emotie-coaching dus nog meer passie om mee bezig te zijn!

Wordt vervolgd!

Een leven creëren vanuit bezieling en echtheid,
dát is essentieel voor mij.

Het avontuur begint telkens opnieuw, hier en nu.
Durf je te laten verrassen en creëer stapje voor stapje een leven dat steeds beter afgestemd is op je diepere intentie en verlangen.

Jij bent de schepper van jouw leven!

Emoties zullen feilloos navigeren.