Marja

Ik (be)leef AdemCreatie en EmotieLogica!

EmotieLogica en AdemCreatie zijn bezielde creaties vanuit mijn hart. Vormgegeven vauit Vreugde, Ingeving, Intuïtie, Inspiratie en Passie.

Hieronder vind je in woorden en zinnen het e.e.a over mij. Daarnaast kun je mij ook 'ontmoeten' via de filmpjes op het YouTube kanaal van ademcreatie, waarvan ik er ook een paar op de website heb geplaatst. Ik hoop dat je er plezier aan beleeft en dat ze zorgen voor inspiratie en/of beweging, in welke vorm dan ook.

Over Marja.

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik -naast de liefde die ik heb voor muziek- gefascineerd door gedrag van mensen. Ook van dieren trouwens. Ik observeerde veel en wilde onderliggende processen doorgronden en in beeld brengen. En nog steeds ben ik daar dagelijks door geboeid en heel graag mee bezig. Onderzoekend, creërend, puzzelend op structuren en spelletjes.


Als studie- en opleidingsachtergrond heb ik, naast de opleiding die 'leven' heet, de opleidingen uitvaartverzorging, stress- en relatiecounselling gevolgd en afgerond, aangevuld met een uitgebreide kennismodule klinische psychologie. In 2018/2019 volgde ik de emotiecoach-opleiding van Vera Helleman bij het Emotie Expertise Centrum en vanaf 2020 kan ik daar tools uit de afgeronde opleiding creatieve therapie aan toevoegen! Dat is een fijne combinatie. Verder blijft de 'levensschool' voorzien in mogelijkheden om te oefenen, te creëren, te experimenteren, te ontdekken, te verfijnen en te ervaren.
Ik voel mij hier dankbaar voor.

***

Voor mij voelt het heerlijk om vroeg in de ochtend een rondje te maken over de hei of door het bos en de puurheid van de natuur te ervaren.

***


Ik ben helemaal in mijn element wanneer ik in 'creatie-modus' zit, viool speel, zing, schrijf, coach en 'scheppend' bezig kan zijn op allerlei manieren.

***


Yes! Ik ben heel blij dat het Zelfonderzoekstraject van AdemCreatie
gerealiseerd is en dat er nog van alles 'op de plank' ligt om te creëren.


Het levensspel begint telkens opnieuw, hier en nu.