AdemCreatie!

Vanaf nu beschikbaar!

Een uitgebreid Zelfonderzoekstraject van AdemCreatie
om op eigen wijze mee aan de slag te gaan:

Leven vanuit Bezieling en puur Zijn


Zèlf toepassen en ervaren is de meest effectieve en vaak ook de leukste manier om nieuwe wegen te verkennen en te komen tot een natuurlijke beweging en afstemming
die helemaal klopt voor jou!

Daarom is er vanaf nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Zelfonderzoekstraject waarin stapsgewijs de grondslag en methode van AdemCreatie gevolgd kan worden aan de hand van vijf uitgebreide modules waarmee je zelf aan de slag kan gaan. Vanaf nu is het ook mogelijk om het traject samen met de modules in PDF als boekje te bestellen.
youtu.be/HUUs3e9ImW0
Ervaar en ontdek jouw veld van mogelijkheden!

De introductie is vrij beschikbaar ter kennismaking.

Tot 21 maart 2021 geldt een feestelijke 'welkom-bij-ademcreatie-korting!'
Informatie hierover vind je in de introductie.

AdemCreatie - introductie.pdf

Een traject over bezield leven, gecreëerd vanuit bezieling!


Hoe mooi is het om je leven te creëren en vorm te geven vanuit Bezieling en puur Zijn en hoe fijn is het om (weer) de verbinding te voelen met je essentie ....
Hoe ontspannen en relaxed voelt het om vanuit vertrouwen
je natuurlijke beweging te volgen en gewoon helemaal jezelf te zijn?

Deze en soortgelijke elementen geven ons energie, vreugde, inspiratie, voeding en zijn zó essentieel! Herken je dat of voel je een verlangen om hierin iets te versterken in jezelf? Een verlangen om aandacht te geven aan iets wezenlijks ìn jou wat misschien teveel op de achtergrond is geraakt of wat je uit het oog bent verloren?

Ik nodig je graag uit om ook het bijzondere pad van Zelfonderzoek te bewandelen en je leven steeds verfijnder af te stemmen op wie je wèrkelijk bent en op wat er vanuit jou vrij wil bewegen en geleefd wil worden!

In vrijheid leven vanuit Bezieling en puur Zijn.

De essentie van jouw leven voelen en gaan Zijn!

***

Op locatie neem ik je graag mee in mijn enthousiasme over het pad van bewuste en onbewuste AdemCreatie in de vorm van een inspirerende en inzichtgevende interactieve lezing / samenkomst.

Past dit bij iets wat jij wilt organiseren? Superleuk, welkom! Vragen of ideeën hierover ontvang ik graag via het contactformulier.